J0m F0ll0w

14 August 2011

Ungu- Percaya Padaku


video

UNGU - PERCAYA PADAKU


aku tak tahu apa yang ku rasakan
dalam hatiku saat pertama kali
lihat dirimu, melihatmu

seluruh tubuhku terpaku dan membisu
detak jantungku berdebar tak menentu
sepertinya aku tak ingin berlalu
reff:
berikan cintamu juga sayangmu
percaya padaku ku kan menjagamu
hingga waktu menjemputku

ku berikan cintaku juga sayangku
percaya padaku ku kan menjagamu
hingga waktu menjemputku

saat ku tahu kau akan pergi jauh
izinkan aku tuk selalu menantimu
untuk katakan ku ingin dirimu (ingin dirimu)

agar kau tahu betapa ku terlalu
mencintaimu aku akan menunggu
hingga dirimu kembali untukku

repeat reff
tolonglah aku bagaimana diriku
ungkapkan itu rasa yang membelenggu
dalam hatiku ku cinta padamu

repeat reff
berikan cintamu juga sayangmu
percaya padaku ku kan menjagamu
hingga waktu menjemputku

ak suke lagu niy sebab my BOIFEE give smething special sempena ulangtahun kami .. hehe ! ILYSM B ..  bertungkus- lumus kot nk siapkan satu page niy tok ak tgok mse ulangtahun kteowng .. terharu sgt bc taw.. dhla pkai coding html 2 sume , msokkn gmbr kami n lagu niy .. great sgt2 ! xsia2 blja an kt kptm 2 .. mse ni larh nk tnjuk bakat an b . hehe ! ak bersyukur sgt2 sbb ade bf cm dier niy snggup wat ape saje tok awex dier . ak mnghargai ape yg dier wat tok ak selama niy . nk wat ak epy disamping dier .. 
Moga hubungan ni kekal tok selamanya .. hehehe ..







ANNIVERSARY NUR AYUNNI WITH MOHD NANDRAHIMI

Buat b yang disayangi...
MOHD NANDRAHIMI BIN JAAFAR

Happy anniversary b .. xsngka genap da sthn an perhubungan kite ni erk . hehehe ! terima kasih b sbb selama ni b banyak layan perangai syg yg cam budak2 niy an .. nk mrajuk juk taw erk.. hehe!  syg harap hubungan kite niy kekal smpai bile2 .. syg cinta b sgt2 .. i luv u so much.. kt hati syg hanya untuk b sowg jukk , xde yang len .. hahaha ! kejiwangan plak ..

mse syg ngn b, syg orang yang paling happy gler sbb dapat knal , cinta dan kasih sayang dari b
syg nak b bahagia dengan syg tok selama-lamanya..
syg nak b gembira dengan kehadiran syg dalam hidup b sbb setiap saat masa yang sayng ada hanya untuk b sowg jukk ..
hehehe. walaupun kite mle2 knl dr fesbuk juk . tp kt fesbuk 2 syg ase selesa juk dengan b ..senang juk berkawan ngn b .. tup2 kite da couple an .. cye x ?? eleh! dlu2 jual mhl kua mkn gmai2 satu table senyap juk an . ble da knal bergalak ..hahahaa ..syg taw mang tiap-tiap hari mmg ade juk syg nk cri point gdoh an .. ade juk syg nk touching2 , haha ..dah 2 3 ari bek , gdoh blek. haha! sian b an . xpela ,nk wat cmne da dpt syg yg comey niy . kahkahkah !  tp jujur lam ati syg kalo syg mjok sekali pon ati sygg ttp ade b jukk .. syg nk hubungan kite niy berdasarkan kejujuran dan saling percaya-mempercayai . jangan tipu2 taw .!!  tidak elok untuk sesebuah perhubungan .. ! huhuhuhu ..

wahai kekasih rinduku ..

my heart longs for u..
my soul dies for u..
my eyes cry for u ...
i want said i luv u ..
when i said i luv u , i mean forever ..





video

Seandainya pertemuan pertama denganmu membabitkan 
rase rindu dan sayang tanpaku sedari dan sayang terpaku
sendiri aku telah dilamun cinta...
hatiku resah setiap masa setiap masa dikala rindu bergelora 
kau hadir disaat aku memerlukan..
dan ak ingin kaw sentiasa disampingku selamanya
tak rela berpisah walaupun sesaat ..
andai aku diberi peluang untuk memilih permata dan senyumanmu.
aku akan pilih senyumanmu kerana bagiku senyumanmu 
lebih bermakna dari segalanya , cuma satu pintaku terimala ak 
seadanya jujur dan setia larh kepadaku kerana
itulah yang ak mahu dalam perhubungan ..
cinta sejati hanya datang sekali dalam hidup dan janganla
kaw mempersia-siakan peluang itu..
cintailah aku sepanjang hayatmu 
ak akan bahagiakan mu dan kau akan bahagiakanku
dengan cinta dan kasih sayang yang diberi..
cinta sayang terhadap b adlah ikhlas.
cinta yang lahir dari hati sayang ..

hanya untuk Mohd Nandrahimi bin Jaafar ..
















04 July 2011

Kawen 0h Kawen

 Hai kawan-kawan ,lamenyer xtaip2 blog niy . empty juk an ... mzti kowg da xnk kunjung mengunjung blog niy lagi . hahaha ! tuannye pemalas sgt.. Ari ni ak nk cte sal kwen oh kawen . Almaklumla cuti sekolah an . so bykla sgt owg kawen . yg ak nk cte skunk niy sbtu lepas akq sepupu ak kawen . meriah sgt woo ~ ank last an . nak2 laki dier support sekali sbbnyer wat stu juk persandingan i2 pon di rumah family pmpuan . 2 yg meriah teramat sgt , lau penat jgn cte larh . mmg sgt2 penat .. mcm2 kna wat .. Alhamdullilah semua berjalan lancar dengan sekali lafaz . hehehe ~ kalo ak larh an xnkla pkai2 ni sume .penat taw ~ pkai wedding planner sudahlaa an like as a artists . so xpyh nk pening2 pale pk niy sume an . hahahha ! bergalak kaw nokkk ! kaw pnyer pemalas huh tahap gaban ~ SELAMAT PENGANTIN BARU KAK EIYA & ABG EJAM !! SEMOGA KEKAL SEHINGGA KE ANAK CUCU YERK ~ 




26 May 2011

..........

 ish2.. da lme x berbelog .. ape sudah jd ngn blog ak niyy ?? penyakit mlas semakin menebal . pdhal skunk xde pon nk bz2 an .. da biz pon prctical .. hehe !  

xde idea larh plak nk tlis ape ? senget !! hmm . xde ppe larh .. 
out ~ bubye .. hehe